Tipping Point Journey

Tipping Point Journey:

De wereld veranderde nog nooit zo snel, wat voor kansen en uitdagingen zorgt.

Ondernemers, managers en andere professionals hebben hier het meest mee te maken. Door de hoeveelheid informatie, de te nemen beslissingen en de hectiek is het niet altijd evident om het overzicht te bewaren en je richting en acties te bepalen zoals jij het wenst.

Persoonlijk leiderschap is jouw sleutel tot succes en voldoening.

Tipping Point OG image

Nee, ik wil mijn carrière en leven niet aan het toeval overlaten

Daarvoor werd Tipping Point Journey ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat jij bewust de tijd neemt en krijgt om aan je persoonlijk leiderschap te werken. Wat is het resultaat? Duidelijkheid, mentale rust, zelfvertrouwen, vastberadenheid en de energie om te doen wat jij wilt. Leef jouw leven zoals je altijd hebt gedroomd.

Wandelen, reflecteren en bijleren

In groepen van 4 tot 7 deelnemers

Met een groep van maximaal 7 gelijkgestemden ga je weg van de dagelijkse uitdagingen, zowel op werk- als privévlak. Gedurende 5 dagen neem je de tijd om te kijken waar je staat, wat momenteel je belangrijkste uitdagingen zijn en om jouw plan te maken zodat jij met de meeste voldoening door het leven kan gaan.

Onder professionele begeleiding

Hallo, ik ben Guy. Tijdens Tipping Point Journey – en uiteraard ook daarbuiten – kan je rekenen op +10 jaar opgebouwde ervaring in coaching rond leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Van ’s morgens tot ’s avonds word je gestimuleerd om na te denken en vanuit verschillende perspectieven naar jouw geformuleerde doel(en) te kijken.

Naast deze begeleiding is er ook voor alle deelnemers individuele coaching voorzien, op dat moment heb je een professionele sparringpartner, klankbord of luisterend oor, je kiest zelf waar je op dat moment behoeft aan hebt.

Iedere deelnemer werkt aan zijn/haar eigen doel(en) en doorloopt de volgende centrale thema’s: reflecteren over waar je staat en waar je heen wil; dat éne ding dat je zou moeten veranderen; hoe kleine aanpassingen grote impact hebben; het verhogen van jouw levenskwaliteit; hoe je omgaat met je inner critic en hoe je stress op het juiste niveau houdt.

Goed uitgewerkte tools en methodieken worden je aangereikt om jouw reflectie- en denkproces te stimuleren. Zo haal je zo veel mogelijk kwaliteit en resultaat uit je geïnvesteerde tijd. Het gevolg hiervan? Je creëert zelf de weg naar een (nog) beter leven.

Om jouw geïnvesteerde tijd en inspanning maximaal te laten renderen, gaat Tipping Point Journey door in Leogang, Oostenrijk. Met een 4-sterrenuitvalsbasis zal het grootste deel van jouw denkwerk al wandelend plaatsvinden (5-7 uur per dag – met voldoende pauzes). Het is nu eenmaal wetenschappelijk bewezen dat de natuur en beweging inspirerend en stress verlagend werken en de creativiteit en kwaliteit van ons denken verbeteren. En wie zegt dat werken aan persoonlijk leiderschap saai moet zijn? Dus er zal voldoende ruimte zijn voor gezelligheid en ontspanning.

Om jou alle kansen te geven om jouw plannen en acties ook te realiseren, zijn er 2 terugkommomenten voorzien na 3 en 6 maanden. Zo krijg je de kans om met de groep je resultaten te vieren, een bijkomend klankbord te krijgen en met die nieuwe inzichten desgewenst bijsturingen te doen.

Guy selfie

De praktische kant van Tipping Point Journey

784CC9AF-73F2-4E62-B3B4-90367A1948FD_1_105_c

(**hier gaan we dieper op in tijdens een kennismakingsgesprek of het info moment)

Heb je nog steeds interesse? Schrijf je dan zeker in voor het info moment op 23 november om 18u30 in Beerse. Daar krijg je nog meer informatie en kun je al je bijkomende vragen stellen alvorens je beslist om mee te gaan. Al overtuigd? Stuur dan gewoon een mailtje, dan plannen we een intakegesprek van 30 minuten zodat ik je verwachtingen al in kaart heb.

Op welke manier dan ook, ik kijk er alvast naar uit om met jou in gesprek te gaan.

Met vriendelijke groet,

Guy

Schrijf je hier in voor het info moment of vraag je persoonlijk kennismakingsgesprek aan:

+32 477 26 97 31

guy@guy-peeters.be

Ontvang de nieuwsbrief

Volg me via LinkedIn