Tipping Point

Tipping Point: what's in a name?

Tipping Point OG image

Wel, het antwoord op die vraag mag je gerust letterlijk nemen. Dit vijfdaags programma wil er zijn als kantelpunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer, als leidinggevende en in de eerste plaats als mens

Jouw deelname is op zijn plaats als je proactief en bewust wil nadenken en beslissen over de richting en kwaliteit van jouw carrière en privéleven – die altijd hand in hand gaan.

De enige voorwaarde? Dat je jouw carrière en jouw leven niét aan het toeval wil overlaten.

Nee, ik wil mijn carrière en leven niet aan het toeval overlaten

Dan is het Tipping Point programma jou wellicht op het lijf geschreven. Het is een intensief programma met zowel mentale als fysieke inspanningen met als resultaat een duidelijke richting en plan van aanpak om jou succesvol te maken in alle aspecten van je leven.

Om echt weg te zijn van alle dagelijkse prikkels en verplichtingen trekken we de Oostenrijkse bergen in. Zo worden we niet afgeleid en werken we met meer focus aan onze doelen. We zullen dagelijks de nodige kilometers in de natuur afleggen, met vaak verbluffende uitzichten. Een grote meerwaarde, want de wetenschap toont aan dat het een positieve invloed heeft op ons stressniveau. 

Het resultaat? Een verbetering van je denkvermogen, wat handig van pas komt bij de oefeningen voor, tijdens en na de wandeling. Als gevolg maak jij betere beslissingen in het bepalen van jouw richting en plan van aanpak. 

Wandelen, reflecteren en bijleren

In groepen van 4 tot 7 deelnemers

Het voordeel van het werken in groepen is dat het versterkend werkt in je eigen zoektocht. Je leert op die manier uit anderen hun ervaringen, waar je op jouw beurt inspiratie of bevestiging uit kan halen voor je eigen ontwikkelingsplan.

Natuurlijk is er voor elke deelnemer ook individuele coaching tijd voorzien. Dit wil zeggen dat we in een één op één gesprek dieper kunnen inzoomen op jouw uitdagingen.

Persoonlijke groei die gepaard gaat met verandering heeft tijd nodig. Daarom zijn de twee opvolgmomenten in groep na het traject essentieel. Daar komen we als groep samen, bespreken wat er wel of niet goed loopt, ondersteunen we en sturen we bij waar nodig.

Onder professionele begeleiding

Hallo, ik ben Guy. Tijdens Tipping Point – en uiteraard ook daarbuiten – kan je rekenen op mijn 10 jaar opgebouwde ervaring in coaching rond leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Doorheen het traject word je continu begeleid en uitgedaagd. 

Samen werken we aan je eigen doel en doorlopen we volgende centrale thema’s: reflecteren over waar je staat en waar je heen wil; dat éne ding dat je zou moeten veranderen; hoe kleine aanpassingen grote impact hebben; het verhogen van jouw levenskwaliteit; hoe je omgaat met je inner critic en hoe je stress op het juiste niveau houdt. Ik maak daarbij gebruik van goed uitgewerkte tools en methodieken om jouw reflectie- en denkproces te stimuleren. Zo haal je zo veel mogelijk kwaliteit en resultaat uit je geïnvesteerde tijd.

Wie ben ik? Als persoon, vader en echtgenoot geniet ik er enorm van om tijd door te brengen met mijn gezin. Het liefst met wandelschoenen of ski’s in de bergen. Van zodra mijn agenda het toelaat, is de kans groot dat je mij na het werk of in het weekend op een koersfiets tegenkomt.

Als change agent wil ik mezelf en anderen motiveren om op zoek te gaan naar die verbetering die jou vooruit helpt, die jou succesvoller maakt en die jou gelukkiger maakt. Als de wil er is om die verbetering te realiseren, heb je alles in handen om jouw doelen op persoonlijk en professioneel vlak te bereiken.

Guy selfie

De praktische kant van Tipping Point

784CC9AF-73F2-4E62-B3B4-90367A1948FD_1_105_c

(hier gaan we dieper op in tijdens het kennismakingsgesprek)

Lijkt Tipping Point iets voor jou? Dan maak ik graag kennis met je via één van de onderstaande opties:

Je schrijft je onderaan in voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en ik contacteer je om een uur in te plannen. Tijdens het gesprek leren we elkaar beter kennen, gaan we dieper in op de uitdagingen waar je graag mee aan de slag gaat, bespreken we het uitgebreidere praktische plaatje en maak ik uiteraard ook voldoende tijd voor jouw vragen. Daarna beslis je of je je inschrijft.

Tot binnenkort? 

Vraag hier jouw kennismakingsgesprek aan

+32 477 26 97 31

guy@guy-peeters.be

Ontvang de nieuwsbrief

Volg me via LinkedIn