Over mezelf

Hallo, ik ben Guy

Ik startte met 2-Improve omdat steeds meer ondernemers en bedrijfsleiders geloven dat de mens centraal staat in het succes van hun organisaties. Groei en verandering bij zichzelf en hun medewerkers is daarom ook een strategische pijler waar zij aan willen werken.

Om succes niet aan het toeval over te laten beroepen ze op hun eigen ervaringen, aangevuld met de kennis en ervaring van een expert terzake. Wat mensen mij vertellen is dat ik als externe partij voor de nodig neutraliteit zorg en dat het een voordeel is dat ik niet bevangen ben door bedrijfsblindheid.

Mijn achtergrond

Mijn jarenlange ervaring als productie- en general manager helpt me jouw noden en uitdagingen als leidinggevende goed in te schatten. De zin om voortdurend te willen bijleren door zowel zelfstudie als het volgen van extra opleidingen, heeft een brede basis gevormd voor mijn praktijk als change agent. 

De wereld verandert steeds sneller. Daarom geloof ik dat we onszelf hier aan moeten aanpassen en bijleren, door eigen grenzen en innerlijke blokkades te leren kennen en proactief in vraag durven stellen.

Wat doet een “change agent”? 

Als change agent wil ik mezelf en anderen motiveren om op zoek te gaan naar die grenzeloze verbetering. Ik geloof dat als je op zoek wilt gaan naar waar er marge is voor verbetering, je die ook kan bereiken. Met die inzichten kan je tijdig bijsturen en zo opnieuw dagelijks topprestaties leveren, zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak.

Om je te helpen jezelf in vraag te stellen en opnieuw uit te vinden vertrouw ik niet enkel op mijn kennis en ervaring, maar leg ik ook de nodige luistervaardigheid aan de dag en hanteer ik een analytische aanpak op maat.

+32 477 26 97 31

guy@guy-peeters.be

Ontvang de nieuwsbrief

Volg me via LinkedIn