Persoonlijke groei

De verwachtingen ten aanzien van ondernemers, bedrijfsleiders en leidinggevenden de dag van vandaag zijn zeer hoog. Door de verhoging van snelheid in verandering in de wereld willen zij extra aandacht geven aan persoonlijke groei en verandering. Thema’s die vaak aan bod komen zijn:

Klanten starten een individueel traject op verschillende manieren. De ene weet wat hij wil, maar hij slaagt niet in zijn opzet, voor de andere is het duidelijk dat er iets moet veranderen maar weet nog niet juist wat en een laatste wil gewoon een versnelling hoger schakelen.

Wat het startpunt ook is, we zorgen ervoor dat er een vertrouwensrelatie ontstaat waar alles gezegd kan worden. Met deze basis ontdekt de klant nieuwe perspectieven om verder te gaan, is hij in staat om de nodig innerlijke blokkades op te heffen.

Waar klanten na een individueel traject enthousiast over zijn is de persoonlijke aanpak en het feit dat ik ze op een zachte manier net buiten hun comfortzone breng, daar waar voor hen de verandering begint.

+32 477 26 97 31

guy@guy-peeters.be

Ontvang de nieuwsbrief

Volg me via LinkedIn