Tipping Point

Tipping Point: Impact op jouw levensverhaal

Er is een punt in ons leven waarop we allemaal worden geconfronteerd met dezelfde waarheid: tijd is kostbaar en we lijken er nooit genoeg van te hebben. “Ik heb te weinig tijd.” horen we mensen vaak zeggen. We rennen allemaal tegen de klok, en de tijd tikt voor iedereen even snel door.

Vaak zijn we ons niet bewust van de keuzes die we maken in de manier waarop we onze tijd besteden. De moderne maatschappij raast voort, en we nemen zelden de tijd om stil te staan bij onze prioriteiten. Het was pas toen het leven me dwong dat ik dit inzag.

 

tijd

Mijn Wake-up Call

Mijn wake-up call kwam toen mijn vrouw in verwachting was van ons derde kind en noodgedwongen moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Een groot risico hing 12 weken over het leven van mijn vrouw en ongeboren zoon, dat had een grote impact op onze twee andere kinderen en mijzelf, en dit veranderde alles. Plotseling leek het veel zinvoller om me meer te houden aan kantooruren en mijn prioriteiten te herzien. De gebeurtenissen dwongen me om na te denken over wat werkelijk belangrijk is in het leven.

Mijn nieuwe realiteit

Na de geboorte van onze zoon bleef ik hard werken en mijn ambities najagen, maar er waren veranderingen opgetreden. Mijn tevredenheid en levensgeluk waren toegenomen. Ik was nog steeds een gedreven leidinggevende, maar ik had een dieper begrip van wat er echt toe doet. Wat me toen als production manager hielp om mijn team en mezelf naar een hoger niveau te tillen.

Ik zou niemand willen wensen om gedwongen te worden tot een dergelijke reflectie over hun leven. Maar ik zou wel iedereen de spiegel en het inzicht gunnen dat voortkomt uit zo’n ervaring. Dit inzicht vormde de basis voor de ontwikkeling van de Tipping Point programma’s, die je helpen om bewust keuzes te maken over hoe je jouw tijd besteedt en hoe je jouw leven vormgeeft.

toekomst

Tipping Point voor jou

In de kern van de Tipping Point-programma’s ligt de overtuiging dat ‘spijt altijd te laat komt.’ Ze zijn er om je te begeleiden naar een leven van diepe voldoening, zodat wanneer je het einde van je reis bereikt, je kunt terugkijken zonder spijt, met de zekerheid dat je alles hebt gedaan wat nodig was om uit jouw kostbare leven te halen wat jij eruit wilde halen.

Wil je weten hoe deze programma’s jou kunnen helpen om jouw persoonlijke Tipping Point te bereiken? Maak je keuze uit deze 3 programma’s:

+32 477 26 97 31

guy@guy-peeters.be

Ontvang de nieuwsbrief

Volg me via LinkedIn