Interactief webinar: het nieuwe onboarden

Vanuit mijn netwerk van leidinggevenden en HR-verantwoordelijken, verneem ik dat het onboarden van nieuwe medewerkers moeilijker verloopt door het vele thuiswerk. De voornaamste pijnpunten zitten op het niveau van teamintegratie. Collega’s beter leren kennen, iets wat vroeger organisch gebeurde tijdens pakweg een lunchpauze, koffieklets of brainstormmoment, verloopt stroef.

Je team(spirit) vormt de basis voor een goede werking van je organisatie, dus merk ik dat vele klanten op zoek zijn naar een concrete methode om dit verhaal beter aan te pakken. Wie weet kan deze methode ook voor jouw HR-beleid een meerwaarde zijn.

welcome on board

Omdat je team(spirit) valt of staat met een goede teamintegratie, stelde ik een interactief webinar op waarin we via concrete tips en tricks op zoek gaan naar handvaten om van de volgende online onboardings in jouw onderneming een succes te maken.

De klanten die ik begeleidde, lieten me alvast weten dat hun nieuwe medewerkers enorm enthousiast waren over deze aanpak. Of jouw medewerkers en jijzelf even enthousiast zullen zijn? Daar kan je maar op één manier achter komen: door deel te nemen.

“Deze werkwijze had ik nog nooit meegemaakt, dat zouden ze in elke onderneming zo moeten doen!”

Wat je mag verwachten?

Van dit interactief webinar mag je inzichten verwachten op vlak van:

En praktisch?

Het webinar is bewust zo opgezet dat we in kleine groepjes van maximaal 6 personen zullen werken. Zo kan ik de interactiviteit garanderen en kunnen we zo relevant mogelijk worden voor ieders situatie.

Er zijn 3 verschillende data, met steeds een tijdslot van 75minuten, te starten om 9u. 

De deelnameprijs bedraagt €15.

Heb je nog vragen? 

Neem dan gerust contact met me op. Je kan kiezen tussen de verschillende coördinaten hieronder. 

Graag tot binnenkort!

Groeten Guy

Schrijf je hier in:+32 477 26 97 31

guy@guy-peeters.be

Ontvang de nieuwsbrief

Volg ons via LinkedIn